DI MARZIO EKSKLUZIVNO JAVLJA: Veliki preokret oko Brozovića! Ide u ovaj klub…

FOTO:

Prije dva dana talijanski mediji ekskluzivno su objavili kako je Marcelo Brozović sve dogovorio sa saudijskim klubom Al Nassr.

Međutim, izgleda kako se dogodio veliki preokret u cijeloj situaciji. Naime, Di Marzio sada javlja kako je hrvatski veznjak odlučio pristati na transfer u Barcelonu. 30-godišnjak to je jasno poručio i katalonskom velikanu, ali problem je što Inter od Barce još uvijek nije dobio službenu ponudu za Brozovića.

Barcelona tek mora osigurati uvjete za registraciju Brozovića, za što će vjerojatno biti potrebno riješiti se nekih igrača poput Samuela Umtitija i Clementa Lengleta, koji se vraćaju s posudbi, a imaju velike plaće.

Također će morati platiti i odštetu. Inter je prihvatio Al Nassrovu ponudu od 23 milijuna eura, a Katalonci navodno žele dobiti hrvatskog veznjaka za 15.

Di Marzio također piše da su Brozovićevi pregovori s Al Nassrom zahladnjeli nakon što je odbio ponudu po kojoj bi potpisao trogodišnji ugovor s plaćom od 20 milijuna eura po sezoni. Brozović je zatražio 30 milijuna godišnje.

Komentari

komentara

« Povratak