DINAMOVA BRAZILSKA LEGENDA: „Nije mi se više dalo igrati i neću se vraćati u Hrvatsku, Dinamo može uzeti Europsku ligu!“

FOTO:

Jedan od kultnih igrača HNL-a, bivši Dinamovac i reprezentativac Jorge Sammir, odradio je veliki intervju za Sportske novosti. Opće je poznato kako Sammir ne voli biti medijski eksponiran pa je njegov javni istup pomalo iznenadio.

Nakon što je odjednom raskinuo s Lokomotivom, otputovao je u Brazil gdje se nalazi i danas. Potvrdio je da je u Bahiji te uživa u sjajnom vremenom. Što se tiče nastavka karijere, još nije donio konačno odluku ali nije nemoguće da još nastavi.

“Iskreno? U Lokomotivi ništa nije bilo dobro, pa mi se više nije dalo igrati. To je to, najjednostavnije. Jedini razlog. Vidio sam da momčad ne može krenuti nabolje, prema gore, pa sam zaključio da više nema smisla sve to, spakirao sam stvari i pravac Brazil.” – rekao je Sammir te potvrdio kako se neće vraćati u RH nego že živjeti u rodnom Brazilu.

“Dinamo danas može sve! Ovaj današnji Dinamo može osvojiti Europsku ligu! Gledam stvari realno. Kad je Dinamo već stigao do četvrtfinala, kad je izbacio Tottenham, onda može do kraja. Definitivno. Jer, mislim da je to točno, Tottenham je bolja momčad od Villarreala. Ne samo to. Dinamo je sad u jednom posebnom razdoblju kad je shvatio da u Europskoj ligi za njega više nema protivnika kojeg ne može pobijediti.” – zaključio je brazilski Hrvat o svojoj nekadašnjoj momčadi.

Komentari

komentara

« Povratak