DOKTOR VEZNOG REDA: „Dijete ratova na Balkanu prekinulo je desetogodišnju dominaciju Messija i Ronalda, hrvatski majstor imao je fantastičnu godinu!“

FOTO:

Svjetski mediji također su popratili Lukino osvajanje Zlatne lopte. Španjolska Marca je već prije objavila da je kapetan Vatrenih sigurni dobitnik, njihova prognoza se pokazala točnom u milimetar. Modrić je slavio ispred Ronalda sa skoro 300 bodova prednosti, Griezmann je završio tek treći, može on biti uvjeren koliko god hoće da je osvajanje SP-a bitnije za dobivanje nagrade.

“Zauvijek će u knjigama ostati zapisano da je 2018. godine ovu nagradu osvojilo dijete ratova na Balkanu koje je tako prekinulo desetogodišnju dominaciju Messija i Ronalda. Njegov put do vrha bio je prepun prepreka. Četnici su mu ubili djeda, morao je bježati od rata, no sve je uspio prebroditi. “Preživio” je i tvrdog Tottenhamova pregovarača Daniela Levyja, a na najvećoj pozornici, onoj Realovoj, ušutkao je kritičare i osvojio srca svih. Da nije bilo njega i onog ubačaja Ramosu iz kornera u finalu Lige prvaka 2014. godine, ne bi bilo ni Realove priče o četiri Lige prvaka u zadnjih pet godina”, piše Marca.

„Hrvatski majstor imao je fantastičnu godinu. Treći put zaredom je osvojio Ligu prvaka i bio je jedan od najboljih Realovih igrača. Bio je ključan u sjajnom nastupu Hrvatske u Rusiji, a potvrda za sve to došla je u obliku Zlatne lopte”, opaska je poznatog njemačkog Kickera.

Komentari

komentara

« Povratak