FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Borna Sosa pred transferom karijere!

FOTO:

Sjajni hrvatski lijevi bek, Borna Sosa, i dalje je član njemačkog prvoligaša Stuttgarta, ali to bi se u narednim danima trebalo promijeniti.

Bivši član zagrebačkog Dinama praktički u svakom prijelaznom roku biva povezivan s nekim klubom, ali očito se čeka pravi trenutak za veliki transfer. Sada, kako tvrdi Fabrizio Romano, došao je taj trenutak koji se dugo čekao.

Naime, Romano je tako danas objavio kako bi Borna Sosa trebao uskoro postati novi igrač Seville! Najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere tvrdi da je hrvatski lijevi bek želja kluba iz Andaluzije te da pregovori brzo napreduju. Jose Luis Mendilibar u njemu vidi zamjenu za Matheusa Acunu, nogometaša koji po svemu sudeći odlazi u Aston Villu.

Sevillu je ranije napustio švedski lijevi bek Ludwig Augustinsson pa će odlaskom Acune jedini lijevi bek u momčadi biti Adria Pedrosa, Španjolac koji je u ovom prijelaznom roku besplatno stigao iz Espanyola. Stoga se španjolski prvoligaš okrenuo Sosi koji je već neko vrijeme na odlasku iz Stuttgarta.

Romano nije naveo odštetu za koju se očekuje da bi Sevilla mogla platiti Stuttgartu, ali ranije se pisalo o iznosu od 15 milijuna eura. Doduše, tada je zainteresiran bio Nottingham Forest, engleski klub koji je nešto rastrošniji od Seville, ali za očekivati je da neće biti velike razlike u cijeni.

Komentari

komentara

« Povratak