GDJE NASTAVLJA KARIJERU? Brozovićeva najnovija objava na Instagramu izazvala pravu pomutnju!

FOTO:

Već se danima nagađa gdje će hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nastaviti karijeru. Spominju se Barcelona i Al Nassr, no svojom posljednjom objavom na Instagramu, Broz je dodatno „zakuhao“ atmosferu.

Sve zbunio svojom objavom

Marcelo Brozović je već sedam godina član milanskog Intera. Iako mu postojeći ugovor istječe tek 2026., već se duže vrijeme nagađa kako će napustiti talijanski klub. Interes za Brozovića prvoj je pokazala Barcelona, a zatim se u cijelu priču uključio se i Al Nassr koji nudi pravo bogatstvo za Broza.

Brozović očito zabavljaju medijske špekulacije tako da je sinoć bio dosta aktivan na Instagramu. Nakon što je misterioznom porukom zbunio svoje pratitelje, potom objavio citat lika Tonyja Montane iz filma Lice s ožiljkom, pred ponoć se ponovno oglasio na društvenoj mreži.

Naime, prvo objavio “Slijedi nastavak. Ostanite s nama”, a onda kasnije i “Svijet je tvoj”, citirajući riječi lika koji je utjelovio Al Pacino u filmu Briana De Palme. Konačno, Broz je u kasnim večernjim satima srijede objavio fotografiju sebe kako slavi u dresu Intera, a u opis je ostavio tek crno i plavo srce.

Očekivano, njegova je objava oznemirila brojne pratitelje, a mnogi su je protumačili kao signal da hrvatski reprezentativac ostaje u Interu.

Komentari

komentara

« Povratak