GERARD ĆE OVO PAMTITI: Predsjednik Barcelone prvi put javno progovorio o skandalu Piquea i Shakire!

FOTO:

Španjolski defanzivac Gerard Pique već je desetak dana jedna od glavnih tema u tamošnjim medijima nakon što je otkriveno kako je prevario svoju dugogodišnju partnericu Shakiru.

Laporta dao podršku Piqueu

Prije desetak dana, niz svjetskih medija je objavio kako Gerard Pique i Shakira, nakon 11 godina veze više nisu zajedno. Razlog je Piqeova nevjera, a kako je kasnije otkriveno kako se ne radi samo o jednoj ženi.

Osim toga, španjolski mediji pišu kako Pique već duže vrijeme živi raskalašenim životom, koji se odražava i na njegovu karijeru. O cijeloj se situaciji oglasio i predsjednik Barcelone, Joan Laporta.

„Pique jako pati. Svi imaju sliku nogometaša kao slavnih osoba, punih novaca, koji imaju sve što požele, ali i oni su samo ljudi, poput svih nas. Pique je sjajna osoba, jedan od kapetana i mnogo je dao ovom klubu.”, započeo je Laporta pa nastavio:

„Prolazi kroz mnogo toga i sigurno mu nije lako i ugodno. Pique zaslužuje podršku od navijača Barcelone koji ne bi trebali vjerovati svim pričama iz tabloida. On je sjajna osoba i trenutno jako pati. Svi mu želimo pomoći i ja ću biti prvi koji će mu dati podršku koju on zaslužuje.”

Komentari

komentara

« Povratak