GIANLUCA DI MARZIO JAVLJA: Evo gdje će Nikola Vlašić nastaviti karijeru!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, iza sebe ima najtežu sezonu u karijeri. Nikola je pred kraj prošlog ljeta ostvario spektakularan transfer potpisavši za West Ham koji ga je platio čak 30 milijuna eura.

No, na kraju je to ispala velika pogreška s obzirom da je doslovce bio zakucan na klupu za pričuve. Još uvijek nije sigurno gdje će Vlašić nastaviti karijeru, ali sigurno mu ne bi išlo u prilog da ostane u West Hamu i ove sezone te da skuplja minutažu na kapaljku. Izbornik Zlatko Dalić veliki je fan Vlašića, ali teško da će ga zvati na nova okupljanja ukoliko se situacija ne promijeni.

A izgleda kako je sada procurila moguća destinacija bivšeg igrača splitskog Hajduka. Talijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja da bi Vlašić karijeru mogao nastaviti u Torinu.

“Torino radi na njegovom dovođenju, ali neće biti lako jer Vlašića pokušava dovesti još nekoliko klubova. Vlašić nije u planovima West Hama za sljedeću sezonu i londonski klub planira ga poslati na posudbu”, piše Di Marzio i navodi da Torinov trener Ivan Jurić u Vlašiću vidi zamjenu za Josipa Brekala, još jednog Hrvata koji se s posudbe iz Torina vratio u Wolfsburg.

Komentari

komentara

« Povratak