GOAL.COM: Guardiola nakon pet godina napušta City, dva kandidata u igri za novog menadžera!

FOTO:

Manchester City bi od ljeta mogao imati novog menadžera, tvrdi ugledni Goal. Katalonski stručnjak je ušao u posljednju godinu ugovora, zasada razgovora o novom ugovoru nema a čini se da ga ni neće biti. Pep je već pet godina na klupi Citizensa, toliko dugo se nije zadržao nigdje pa je pitanje hoće li htjeti ostati.

Iako je nedavno izjavio da je vrlo zadovoljan u Manchesteru te želi produljenje ugovora, Španjolac je možda promijenio mišljenje. U suprotnom bi vjerojatno s čelnicima Citya već dogovorio produljenje suradnje, ne sumnjamo da ga bogati šeici žele zadržati. Isto tako, spomenuti izvor piše da su se u engleskom klubu bacili u potragu za potencijalnim nasljednicima.

Dva kandidata se posebno ističu, radi se o aktualnom treneru RB Leipziga Julianu Nagelsmannu te bivšem menadžeru Spursa, Mauriciu Pochettinu. Argentinac je već ranije doveden u kontekst dolaska u United ali se čini da Solskjaer zasada ima povjerenje vlasnika kluba.

Pep je na klupi Citya osvojio dva Premiershipa ali Ligu prvaka dosada nije uspio uzeti što ga čini nezadovoljnim. Zato je upitno koliko još motivacije ima, na kraju sezonu bi mogli imati konkretnije odgovore.

Komentari

komentara

« Povratak