GOSPODO, KAKO VAS NIJE SRAM? Pogledajte apokaliptične scene s Maksimira!

FOTO: 24sata

Stadion Maksimir dugo je godina šaka u oku svim posjetiteljima zbog infrastrukture. Znalo se događati da komadi betona otpadaju s tribina, da vlaga nakon nevremena prodire u prostorije pa su u Dinamu doskočili (privremenom) rješenju.

Da se ne bi dogodilo neko veće zlo.

Ispod donjeg dijela zapadne tribine maksimirskog stadiona nedavno je postavljena zaštitna mreža duga oko 100 metara i široka oko osam metara, sastavljena od kombinacije žice i mreže u kakvu se obično pakiraju krumpiri. Primijetili smo mrežu podno zapadne tribine uoči utakmice protiv Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Kako neslužbeno doznajemo, mreža je postavljena na zahtjev Uefe uoči utakmice Dinama i Benfice u Europskoj ligi. Iz redarske službe kažu nam kako se u ovo doba godine, kasnu zimu i rano proljeće, kad popušta led, znalo događati da kamenje pada na aute koji su parkirani ispod prostorija Dinamove uprave. Naravno, velika je opasnost i za ljude koji prolaze ispod te tribine.

Dinamu smo poslali službeni upit tko je naredio postavljanje zaštitne mreže – je li to bilo na zahtjev Uefe ili su to naredili iz kluba, ali još nismo dobili odgovor. Neslužbeno, doznajemo kako su mreže postavljene preventivno te da nije bilo materijalne štete.

O tome su se uvelike raspisale kolege sa 24 sata. I zaista, zar se mora dogoditi jedna velika tragedija kako bi pojedinci shvatili da je Maksimir za prošlost? Srušite taj stadin i napravite novi. Ne, ne treba mijenjati lokaciju, ali dosta je suludog lickanja od kojeg jednostavno nije bilo koristi. Maksimir je ruglo!

Komentari

komentara

« Povratak