GOSPODSKI PRIMIO PORAZ: Bjelica oduševio izjavom za Dinamo!

FOTO:

Dinamo Zagreb uspio je svladati Osijek 3:0 u velikom derbiju 34. kola HNL-a, a dvoboj je vrlo brzo prokomentirao Nenad Bjelica, trener Osijeka:

“Teško mi je reći koliko moramo biti jači, ali velika je razlika između Osijeka i Dinama. Bio sam u sustavu oba kluba, Dinamo je space shuttle za nas po svemu. Ako pričamo samo o proračunu razlika je 45 milijuna eura. O čemu pričamo? Ne želim se ponavljati. Sad to zvuči kao neki alibi, ali jednostavno je tako i mi to moramo prihvatiti. Morali bismo svi ići u istom pravcu kao što idu oni koji su bolji od nas i onda možda imamo šansu. Nemamo mi ni taj gard osvajača titule, Rijeka to ima jer je osvajala Kup i to se tek mora stvoriti. Mi smo stvorili status kandidata za trofeje, ali treba nam više kao i podrška gradonačelnika”, zaključio je Bjelica. “Neke stvari se moraju promijeniti. Imam volje još biti u Osijeku”, rekao je Bjelica.

“Nije do publike, mi imamo potporu naših navijača. Mi smo inferiorni u puno stvari u odnosu na Dinamo, Hajduk pa čak i Rijeku i za nešto više moramo svi puno više raditi i željeti. Jučer vidim predsjednika Jakobušića na utakmici juniora. Zato oni više zaslužuju biti u toj borbi nego mi, isto vrijedi i za Dinamo”, kaže Bjelica.

“Dinamo i Hajduk imaju bolju atmosferu nego mi i jači su od nas. U tim samim klubovima ljudi puno više žele nego što žele naši ljudi. Igrači i ja smo to željeli, ali svi skupa moramo ti više željeti”, kaže Bjelica.

Komentari

komentara

« Povratak