Hajduk se uoči Osijeka obratio navijačima, evo što kaže o topovskim udarima!

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Hajduk je pred utakmicu s Osijekom u sklopu 10. kola HNL-a koja se igra na Poljudu u nedjelju od 19 sati pozvao gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

– Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska na stadion (2 sata prije utakmice).

– Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

– Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica za tribine Sjever, Istok, Zapad koje iznose 50 % redovne cijene ulaznice za odrasle, dok je cijena za ulaz U simboličnih 10 kn.

– Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

– Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

– Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

– HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

– Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

Podsjećamo, disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer kaznio je Hajduk s četiri utakmice bez gledatelja na Poljudu zbog orgijanja navijača i katastrofalne organizacije derbija s Dinamom (0:0) na Poljudu proteklog vikenda.

Od topovskog udara koji je u drugom poluvremenu susreta doletio sa sjeverne tribine ozlijeđen je vatrogasac, dok je odlomljenim komadom betona u glavu pogođen igrač Hajduka Adam Gyurcso. Sudac derbija Ivan Bebek u više navrata prekidao je utakmicu. Beton kojim je pogođen mađarski nogometaš Hajduka sudac je priložio u zapisnik.

Hajduk je jučer oko 13:30 objavio kako će navijači moći još na sljedeću prvenstvenu utakmicu kluba, kada u nedjelju dočekuju Osijek, jer odluka na stanje stupa osam dana od primitka.

GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU? IBRA SE OČITOVAO O GLASINAMA DA SE VRAĆA U MILAN!

TO JE PRAVI DUO: Talijani fascinirani Mandžukićem i Ronaldo, dali su im epski nadimak!

Komentari

komentara

« Povratak