HOROR VIJESTI: Brazilski as preživio oružanu pljačku s 29 hitaca

FOTO:

Emerson Royal (23), desni bočni Tottenhama i odnedavno reprezentacije Brazila, preživio je oružanu pljačku s pucnjavom u gradu Americana u saveznoj državi Sao Paulo.

U domovinu je došao na odmor te je bio u noćnom klubu. Na izlasku iz njega prepoznao ga je policajac izvan službe i zamolio ga za zajedničku fotografiju.

Royal mu je ispunio želju te popričao s njim. Nakon razgovara s fanom, nogometaš se zaputio do automobila na parking. Tamo mu je prišao pljačkaš, oteo mu sat i lančić te s pištoljem uperenim u njega zatražio ostale dragocjenosti.

To je primijetio policajac, izvadio svoj pištolj te potrčao prema parkingu kako bi obranio Emersona. Došlo je do razmjene vatre između pljačkaša i policajca, a tom prilikom ispaljeno je 29 metaka.

Napadač je pogođen te je odvezen u bolnicu. Policajac je prošao bez ozljeda. Royal se sakrio prilikom pucnjave i izbjegao metke. “Obiteljski smo se zabavljali u klubu i na izlasku iz njega vidio sam sve što se dogodilo. Bila je to scena iz horora, koju ne bih poželio nikome”, izjavio je nogometašev otac za Globo Esporte.

On je iz kluba izašao nešto nakon sina, pa je tako uspio vidjeti cijelu dramu koja je umalo prerasla u tragediju. Emersonov otac je dodao da je njegov sin teško potresen, šokiran onime što je proživio. Emerson Royal je prošlog ljeta iz Barcelone prešao u Tottenham uz odštetu od 25 milijuna eura. Odmah je postao nezamjenjiv desni bočni Spursa.

BOMBA ZA POČETAK PRIJELAZNOG ROKA: LEGENDARNI ‘VATRENI’ DOLAZI U HAJDUK?

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak