HRVATSKA U PROBLEMIMA: Nakon Petkovića otpao još jedan ključni igrač!?

FOTO:

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju zadesili su golemi problemi što se tiče ozljeda. U listopadskom ciklusu tako nismo mogli računati na Perišića, Ivanušeca pa i Petkovića koji nije bio na 100%.

Naš izbornik Zlatko Dalić danas je odradio presicu na kojoj je otkrio kako Bruno Petković ipak neće konkurirati za susrete protiv Latvije i Armenije, a pod upitnikom je i Mateo Kovačić koji se prema svemu sudeći lakše ozlijedio u jučerašnjem derbiju kod Chelseaja:

“Fokusirani smo na sljedeće dvije utakmice, šest bodova i samo na sebe. Bruno Petković neće biti s nama, žao mi je. Vraća se u klub. Sinoć je i Mateo Kovačić osjetio mišić, tako da danas neće doći. Ostaje u Manchesteru na pregledu”, objasnio je Dalić.

Dalića je dočekalo škakljivo pitanje u vezi Pjace i Pašalića. Naime, prvog je pozvao, ali ne i drugog iako mnogi smatraju kako treba dobiti priliku među Vatrenima:

“Gledali smo i Marka Pjacu i Marca Pašalića. Nedostaju nam igrači na lijevoj strani. Pjaca se diže u formi i iako nije kakav je bio, diže se. Može pomoći. I Pašalić igra dobro i bude li tako nastavimo mogao bi biti priključen.”

Tijekom razgovora s novinarima također je otkrio kako neće biti promjene formacije: “Ne može biti da odjenom ne valja ono što je bilo dobro šest godina. Bilo je loše, ali to nije razlog da sve tumbam i da krećemo od početka. Neću puno mijenjati. Ono što me ohrabruje je to da ćemo imati više dana i treninga do utakmice. To nam daje za pravo da se nadamo boljem.”

“Bilo bi glupo s moje strane da potonem. Nikad nisam bio jači, motiviraniji i pozitivniji. Tako je i s igračima. Nisam ja zaboravio biti izbornik, a nisu ni igrači zaboravili igrati nogomet. Ono je bilo loših sedam dana.”

Komentari

komentara

« Povratak