HRVATSKOJ NEĆE BITI LAKO: Japanski izbornik poslao ozbiljno upozorenje!

FOTO:

Japana je iznenadio Španjolsku u utakmici posljednjeg kola grupne faze na Svjetskom prvenstvu pobijedivši, 2:1.

Japanci idu na sve ili ništa

Japan je pobjedom nad Španjolskom osvojio prvo mjesto u skupini E, što znači da će u osmini finala igrati protiv Hrvatske, koja je drugoplasirana u svojoj skupini F.

Izbornik Japana Hajime Moriyasu nakon utakmice sa Španjolskom jasno je istaknu kako je zadovoljan napravljenim, ali i istaknuo kako njegova momčad može i korak dalje.

„Po pitanju ciljeva, naš novi je četvrtfinale. Želio bih ostvariti novi najbolji rezultat Japana na svjetskim prvenstvima plasmanom među posljednjih osam reprezentacija u natjecanju, a otići i korak dalje”, rekao je Moriyasu, pa nastavio:

„Igrači nam pokazuju novi i drugačiji pogled na borbu na svjetskoj pozornici.”

Japanski izbornik je prokomentirao i drugi gol svoje momčadi, kojem je, po mnogima, prethodilo izlaženje lopte izvan granica terena:

„Što se toga tiče, mi smo igrali na pobjedu. Smatramo da je naša namjera stvorila gol, bez obzira na to je li lopta bila vani ili ne. U nogometu se koristi nova tehnologija i da je lopta bila izvan granica terena, pripala bi suparnicima. Prihvatili bismo sve sudačke odluke, a konačna odluka bila je takva kakva je bila.”

Komentari

komentara

« Povratak