IGOR ŠTIMAC OPET NAPADA: Evo što je legendarni Vatreni rekao za Hajduk

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Igor Štimac, legendarni hrvatski branič, a danas nogometni trener, odlučio je još jednom kritizirati ‘svoj’ Hajduk. Večernji list odradio je zanimljivi intervju s aktuanim izbornikom Indije.

Mjesecima se provlači priča kako će Mario Stanić postati sportski direktor Hajduka, a mnogi navijači bivšeg člana Vatrenih iz 1998 vide kao spasitelja. Prema nekim pričama on bi na klupu Hajduka vratio Igora Tudora, a on je trener koji je posljednji put donio trofej splitskom klubu. Bio je to hrvatski Kup 2013. godine.

“Pozdravljam njegov dolazak i želim mu puno uspjeha. Hajduk dobiva nadu u bolje sutra, čovjeka koji je samostalan i neovisan i koji, za razliku od prethodnika, nije tu radi plaće nego radi osobnog dokazivanja i velikog izazova. Hoće li ga prihvatiti i publika ovisit će o kvaliteti rada u formiranju momčadi koja bi trebala snažnije konkurirati Dinamu. Ako uspije rastjerati dobar dio aktualnog kadra te svojim vezama dovesti dva-tri klasna igrača i izboriti se za forsiranje Hajdukove mladosti, bit će mu sigurno pokazan palac gore. Nismo se čuli, ali vjerujem da ćemo popiti neku kavu, ako mu ne zabrane druženje s “neprijateljima Našega Hajduka”, kazao je Igor Štimac, koji je potom bocnuo aktualno stanje u klubu:

“Mario je izuzetan karakter, iskren i prijatelj u punom smislu te riječi. Ovo nije idealno vrijeme za njega jer se klub guši u lažima i bezidejnim lutanjima već punih osam godina, a to što nije Splićanin i Dalmatinac može mu biti i prednost jer bude li “pravi”, onda će ga obožavati.”, ustvrdio je Igor Štimac.

TEŠKO ZA POVJEROVATI, DINAMO SRUŠIO NEOČEKIVAN REKORD: ZNATE LI KOJE SU SLAVNE EKIPE MANJE GLEDANE OD ‘MODRIH’ U LIGI PRVAKA?

POČEO JE RAT ZA OLMA: Ovaj gigant spreman je platiti više od 30 milijuna eura!

Komentari

komentara

« Povratak