IZGUBILI UZDIGNUTE GLAVE: Engleska ikona poslije utakmice nahvalila Osijek!

FOTO:

Osijek se časno i muški oprostio od Europe pred 50 tisuća ljudi na mitskom Ibroxu. Nakon što su minimalno izgubili u Gradskom vrtu, morali su Bijelo plavi ići na pobjedu u Glasgowu, to im međutim nije pošlo za nogom. Odigrali su nedovoljnih za prolaz – 1:1.

Prekidi su već dugo vremena glavna boljka Zekićeve ekipe, nakon takvog jednog primljen je, malo je reći – glup pogodak. Vratar Malenica je zaplivao zrakom i promašio loptu, koju je nakon velike gužve u mrežu glavom i neometan pospremio Nikola Katić. Mogao je Osijek puno prije postići izjednačujući pogodak nakon toga, a možda i koji više da je bilo preciznosti Mudražije i Bočkaja, tako da bi onaj Borne Barišića možda bio povod za veliko slavlje u samom smiraju utakmice. No, izostanci Ejupija, Grezde i Bobana pokazali su se ipak prevelikim hendikepom.

Izjava Zorana Zekića poslije utakmice: „ U prvom poluvremenu odigrali smo dosta dobro, stvorili nekoliko šansi, bilo je otvoreno, zanimljivo i neizvjesno. U nastavku smo ipak pali od trenutka kad smo primili pogodak, a kad smo izjednačili, preostalo je još malo vremena da nešto više napravimo. Činjenica je da smo svoje prilike propustili u prvoj utakmici u Osijeku, te da nam nedostaju ozlijeđeni igrači Boban, Grezda, Ejupi. Sada se okrećemo prvenstvu.“

Menadžer Rangersa, Steven Gerrard, zadovoljan je naravno utakmicom, ali nije propustio pohvaliti zahtjevnog i neugodnog protivnika: „Igrači su dali sve od sebe i zaslužuju čestitke jer su prošli vrlo dobrog i opasnog suparnika. Vjerujem da će se Osijek boriti za naslov prvaka u hrvatskoj ligi. Imali smo nekoliko dobrih prilika od kojih smo jednu iskoristili. Postoje utakmice u kojima momčad mora ostati složna i pokazati karakter i timski duh, a momci su učinili sve da ostvare rezultat koji nam je bio potreban. Atmosfera je bila odlična.“

Legenda Liverpoola sigurno ne priča prazne floskule, nije on taj tip osobe. Osijek idući susret igra opet kod kuće, u nedjelju od 18:30 sati protivnik je Rudeš.

STIŽE NOVI NAPADAČ: Zbog Modrih je odbio i par talijanskih klubova!

Komentari

komentara

« Povratak