JE LI NAPRAVIO POGREŠKU? Trener Southamptona kritizirao Oršića!

FOTO:

Za nekoliko dana će biti točno mjesec dana kako je hrvatski nogometaš Mislav Oršić kompletirao transfer iz Dinama u Southampton.

Mnogi su bili uvjereni kako će 30-godišnjak vrlo brzo dobiti priliku u dresu ‘Svetaca’, ali zasad je upisao svega četiri nastupa uz vrlo skromnu minutažu. Naime, samo 64 minute dobio je u Liga Kupu, dok je situacija u Premiershipu još gora. Tamo je odigrao svega šest minuta.

U posljednjoj utakmici, onoj protiv Blackpoola u sklopu FA Kupa igrao je 64 minute. Iako je Southampton slavio, Oršić se baš i nije proslavio. Bivši Dinamov as zaradio je kritike Athleticovog novinara Jacoba Tanswella, koji je njegovu igru nazvao suviše predvidljivom u pokušajima da se izvuče na jaču nogu. Tanswell je dodao da ga je obrana Blackpoola dobro pročitala, a na kritike se nadovezao i klupski menadžer Nathan Jones.

“On posjeduje cijeli set vještina, no trebao bi napraviti više. Iako treba imati na umu da njegova karijera na Otoku traje tek dvije utakmice. Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, gdje je sve drugačije, ali svejedno, od njega ćemo u naredno vrijeme očekivati više”, rekao je Jones.

Daily Mirror je dodao kako Oršić, uz suigrača Sama Edozieja, nije ostavio nikakav utjecaj na terenu. Oršić je 6. siječnja za 5.75 milijuna eura iz Dinama prešao u Southampton.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak