JE LI OVO NAJGLUPLJA IZJAVA U POVIJESTI NOGOMETA? Nećete vjerovati što je danas izjavio trener Arsenala!

FOTO:

Mikel Arteta i njegov Arsenal danas su doživjeli pravu katastrofu na Etihadu gdje su gostovali kod Manchester Ciya. ‘Građani’ su ih samljeli 5:0 te ih tako zakucali na dno tablice engleskog Premiershipa. A tek je treće kolo, reći će oni koji imaju neki čudan optimizam.

Zaista je i pravo čudo kako je Arteta još uvijek na klupi Arsenala. Naime, Arsenal u uvodna tri kola ima isto toliko poraza uz nevjerojatnu gol razliku 0:9. Da, dobro ste pročitali. A u ovom prijelaznom roku potrošili su preko 100 milijuna eura na igrače sumnjive kvalitete i navijači se boje kako će ovo biti samo još jedna očajna sezona.

No, za totalni kaos pobrinuo se i sam Arteta koji je nakon utakmice izjavio nevjerojatnu glupost s kojom je samo pojačao bijes kod navijača:

“Prvi gol nas je ubio. Kontrolirali smo igru, radili točno ono što smo trebali. Njihovu prvu akciju nismo presjekli na vrijeme i Gündogan je imao sve vrijeme svijeta da postigne gol. Ako hoćete nešto napraviti na ovom stadionu, barem osnovne stvari trebate raditi na pravi način”, rekao je Arteta. Ništa tu ne bi bilo čudno da prvi gol nije pao već u šestoj minuti.

Inače, ovo je najgori start Arsenala u prvenstvu od 1954. godine.

Komentari

komentara

« Povratak