JE LI U PRAVU? Bivši Vatreni otkrio razlog zbog čega se nikada neće vratiti u HNL!

FOTO:

Mnogo poznatih igrača i bivših reprezentativaca se vrati u svoje domovine i domaću ligu kako bi dočekali kraj karijere. No, to očigledno nije slučaj s Danijelom Pranjićem, bivšim članom hrvatske reprezentacije te nekadašnjim igračem Osijeka i zagrebačkog Dinama.

Pranjić je u 38. godini još uvijek aktivan kao nogometaš, nalazi se u ciparskom drugoligašu Agia Nape iako se očekivalo kako će karijeru završiti u našoj ligi. Međutim, za BiH portal sportsport.ba je objasnio svoje razloge te zaključio kako mu to ne treba u životu…

“Ne kažem da ni u ovim godinama ne bih mogao igrati HNL. Osjećam se tako dobro. A zašto se nisam htio vratiti? Zato što sam vidio kako su prolazili neki drugi poznati igrači što su se vraćali u poznim igračkim godinama. Obično su ih pratili komentari da su se vratili da nešto zarade, da uzimaju mjesto mlađima, a meni sve to jednostavno nije trebalo u životu.” – izjavio je Pranjić.

Inače, u dresu Vatrenih je skupio 58 nastupa te sudjelovao na Europskom i Svjetskom prvenstvu. U karijeri je još za nastupao za Herenveen, njemačkog giganta Bayern te Panathinaikos.

STOPER VATRENIH SELI NA OTOK: SLAVNI ENGLESKI KLUB KUPUJE DOMAGOJA VIDU!

GOLMANSKA BUDUĆNOST: Njemački velikan želi dovesti ponajboljeg vratara HNL-a!

Komentari

komentara

« Povratak