KAKAV UDARAC ZA BIH: Bivši nogometaš Dinama odbio BIH!

FOTO:

Bivši stoper Dinama Jozo Šimunović odbio je poziv Roberta Prosinečkog u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za nadolazeće utakmice protiv Bugarske (23. ožujka) i Senegala (27. ožujka).

Bosanski portali pišu kako je Šimunović razgovarao s Prosinečkim i objasnio mu da se ne može odazvati njegovom pozivu. Navodno je razlog sumnjiva ozljeda.

“Ne znam koji je razlog što se Šimunović nije odazvao pozivu, to vam može reći samo on. Samo mi je rekao da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu i to je to. Ako ne osjeća potrebu, onda neka i ne igra. Nikoga neću moliti, umoran sam već od moljenja”, rekao je za Prosinečki za SportSport.ba.

Celticov stoper dobio je pravo nastupa za reprezentaciju BiH u srpnju prošle godine, ali dosad nije debitirao. Bio je na spisku bivšeg BiH izbornika Mehmeda Baždarevića za utakmice protiv Cipra i Gibraltara, ali nije debitirao iako je bio na klupi.

USPOREDBA ZA PAMĆENJE: Kad bi kruh, cigarete, gorivo, novine i automobil poskupjeli 1700% kao što su nogometaši predvođeni Neymarom od 90-ih, koštali bi nas…

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak