KAKO OVO NIJE CRVENI KARTON? Pogledajte kakav cirkus je napravio Lionel Messi!

FOTO:

Lionel Messi i njegova Argentina iznenađujuće su sinoć izgubili u domaćoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo. U Buenos Ariesu bolji je bio Urugvaj 0:2.

Urugvajci su poveli u 41. minuti preko Ronald Arauja, igrača Barcelone. A konačnih 0:2 postavio je napadač Liverpoola, Darwin Nunez. Aktualni svjetski prvaci tako su pretrpjeli prvi poraz od grupne faze Svjetskog prvenstva Kataru, na kojem su došli do titule.

Kako to obično biva na utakmicama u Južnoj Americi, vidjeli smo i okršaj među igračima. Mathias Olivera započeo je prepirku s Rodrigom De Paulom i sve je izgledalo kao da će ostati na uvredama i ne prerasti u fizički sukob. Možda bi tako i ostalo da se u tom trenutku u sve nije umiješao Lionel Messi koji je dotrčao do Olivere, udario ga laktom u predjelu prsta, a potom nakratko i lijevom rukom primio za vrat. Uslijedila je gužva u kojoj su se igrači naguravali. Udaraca nije bilo.

Bila je ovo prva pobjeda Urugvaja ikad na gostovanju kod Argentine u utakmicama kvalifikacija za svjetska prvenstva. Ostvarena je golovima koje su postigli Ronald Araujo u 41. i Darwin Nunez u 87. minuti.

Iako je bio najbolji igrač Argentine na terenu, Messi je prekinuo niz od devet uzastopnih utakmica u kojima je zabio gol nastupajući za svoju reprezentaciju od prve minute.

Komentari

komentara

« Povratak