KAKO SE OVO ODBIJA? Zlatko Dalić dobio nevjerojatnu ponudu!

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, napravio je veliki rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vatreni su pod njegovom palicom došli do velikog finala gdje smo izgubili od Francuske. Nakon čudesno odrađenog turnira, počeo je lov na Dalića i njegove usluge. No, Zlatko je izabrao Hrvatsku…

NEMORALNA PONUDA!

Ipak, čini se kako je to bila teška i možda kriva odluka jer Hrvatska je krenula zaista očajno u novom natjecanju pod okriljem UEFA-e, koje se zove Liga Nacija. Španjolska nas je doslovce uništila nanijevši nam najteži poraz u povijesti (6-0). Ipak, hrvatski izbornik vjeruje kako ćemo se izvući iz toga.

Ali zato je danas lansirana nevjerojatna vijest iz Azije! Naime, nepoznati kineski klub ponudio je pravo bogatsvo za Dalića!

Ponuđen mu je trogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao čak 8 milijuna eura godišnje! Uz strašne bonuse, to bi moglo porasti i do 30-ak milijuna eura, ako ne i više. Ponuda je vrlo ozbiljna jer Kinezi traže od Dalića da se izjasni do kraja tjedna.

A pazite što je sve hrvatski izbornik odbijao: Egipat, Kolumbija, Japan, Iran, Uzbekistan, Južna Koreja… sve ove reprezentacije Dalić je odbijao zbog Hrvatske! Ukoliko 51-godišnji strateg prihvati ovu ponudu, postao bi najplaćeniji hrvatski trener. Trenutačno je najplaćeniji Niko Kovač, Bayernov trener koji neslužbeno godišnje zarađuje između pet i šest milijuna eura.

VALVERDE MOŽE ODAHNUTI: BARCELONA ĆE SPISKATI 180 MILIJUNA EURA NA OVU PETORKU!

HAJDUKA SUTRA OČEKUJE RIGOROZNA KAZNA: Tribine će vjerovatno biti zatvorene do daljnjega!

Komentari

komentara

« Povratak