KAKVA BOMBA: PSG dovodi veliku zvijezdu Barcelone!

FOTO:

Francuski velikan PSG zaista je odlučio napraviti strašan remont u svlačionici. Otišli su Messi, Ramos, Icardi, Bitshiabu i Ebimbe, a za dolaske je već potrošeno čak 160 milijuna eura.

Novi igrači Parižana postali su Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee, Xavi Simons, Milan Škriniar i Marco Asensio. No, izgleda kako to nije sve. Naime, ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano sinoć je objavio pravu bombetinu.

26-godišnji krilni Barcelone, Ousmane Dembele, rekao je DA ponudu PSG-a! Njegov agent uspio je dogovoriti petogodišnji ugovor s francuskim prvakom, a oni su sada poslali Barceloni sve potrebne papire kako bi se odradio transfer već danas.

Sada ostaje za vidjeti je li katalonski div zaista spreman pustiti igrača kojeg su u ljeto 2017. godine platili čak 135 milijuna eura. Parižanima se žuri jer Dembele u ugovoru ima zaista bizarnu klauzulu. Naime, u ugovoru stoji kako do 1. kolovoza može otići za 50 milijuna eura, a nakon tog datuma košta 100 milijuna.

S Dembeleom su se tijekom vikenda sastali čelnici Barcelone, pokušao ga je nagovoriti i trener Xavi da ostane na Camp Nou, ali on je odlučio otići. Fabrizio Romano javlja da je 26-godišnji ofenzivac dogovorio petogodišnji ugovor s PSG-om.

“Sad ostaje samo borba s vremenom da se sve završi do ponoć. Barcelona će novac zarađen od Dembelea uložiti u dovođenje Joaoa Cancela”, tvrdi Romano.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak