KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Bayern kupio igrača Osijeka za gotovo tri milijuna eura!

FOTO:

Izgleda kako je njemački gigant Bayern Munchen ozbiljno zagrizao za nogometaše iz Hrvatske.

Još prije godinu dana kupili su Lovru Zvonareka iz Slaven Belupa za 1.8 milijuna eura, a sada su kupili 15-godišnjeg stopera iz Osijeka, Ljubu Puljića! Ovu vijest ekskluzivno donose Sportske novosti koji također pišu da se radi o rekordnom iznosu nekog hrvatskog igrača do 16 godina.

Prema neslužbenim informacijama Osijek bi za ovog dečka, koji je u Gradski vrt stigao kao 11-godišnjak iz Cibalije, s bonusima trebao zaraditi 2,8 milijuna eura. Do sada je rekord od 2 milijuna eura držao transfer Rocca Žikovića iz Istre 1961 u Red Bull Salzburg.

Puljićev je transfer već nekoliko mjeseci tretiran kao vrlo izvjestan, samo je bilo pitanje u koji klub. Najveći interes pri tome su pokazali europski velikani Bayern, Barcelona, Juventus i Borussia Dortmund, a mladić se u dogovoru s obitelji, Osijekom i ljudima koji vode brigu o njegovoj karijeri, kako neslužbeno doznajemo, odlučio za Bayern.

Tako iz Osijeka odlazi već drugi član sjajne generacije koja je protekle sezone osvojila titulu prvaka Hrvatske. Podsjetimo, zimus je iz te generacije na posudbu u Romu otišao Sergej Levak, a prema svemu sudeći ovog ljeta to će biti pretvoreno u transfer. Na njemu bi, pak, Osijek s bonusima trebao zaraditi 1,7 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak