KLUB ZATRAŽIO POMOĆ: Nestao nogometaš Gorice!

FOTO:

U ponedjeljak 21. kolovoza nestao je nogometaš goričkog prvoligaša Hameed Abdulah Talal. Hameed je prije desetak dana stavio potpis na ugovor s HNK Goricom.

U subotu 19. kolovoza otišao je iz Hrvatske u Budimpeštu kako bi iz svog stana donio potrebnu dokumentaciju za registraciju u svom novom klubu te preselio stvari u novi dom u Velikoj Gorici.

Zadnji kontakt je imao sa svojim agentom u jutarnjim satima ovog ponedjeljka, pri čemu mu je rekao kako upravo pakira stvari i kreće u Veliku Goricu kako bi stigao na popodnevni trening u klub. Od tada mu se gubi svaki trag.  Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve, ako su u ponedjeljak ili danas imali priliku sresti nogometaša, da se jave s informacijama u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka.

Kako prenosi Index.hr najnovije vijesti, poznato je samo da je pronađen u Mađarskoj, ali svi drugi detalji o nestanku 27-godišnjeg nogometaša Gorice zasad su nepoznati. Policija u ovom trenutku ne isključuje ni otmicu kao mogući razlog nestanka, postoje opravdane sumnje u takav rasplet.

Komentari

komentara

« Povratak