KONAČNO SE VRAĆA NOGOMETU: Zinedine Zidane u siječnju kreće u novu trenersku avanturu!

FOTO:

Legendarni Zinedine Zidane potvrdio je da se vraća trenerskom poslu nakon stanke koja je trajala od svibnja 2021., kada je napustio klupu Real Madrida.

Preuzima reprezentaciju!

Od kako je bez angažmana, Zinadinea Zidanea se povezivalo sbrojnim klubovima. Nedavno je za francuske medije priznao da uskoro namjerava ponovno voditi neku momčad:

„Uskoro se vraćam. Strpite se, samo malo strpljenja. Uskoro, uskoro. Nisam daleko od novog trenerskog posla.”

Danas je otkriveno i koji je to novi posao. Naime, ugledni novinar Sergi Valentin prenio je informaciju kako će Zidane u siječnju preuzeti reprezentaciju Francuske, bez obzira na rezultat kojeg Didier Deschamps ostvari na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Podsjetimo, Zidane je vodio momčad Real Madrida od siječnja 2016. do svibnja 2018. Upravo je u tom svom prvom mandatu osvojio tri Lige prvaka. Osim toga, bio je dva puta i svjetski klupski prvak. Drugi put je preuzeo Real u ožujku 2019. godine na trogodišnji ugovor nakon što je klub smijenio njegova dva nasljednika Julena Lopeteguija i Santiaga Solarija. Sve skupa, do konca svibnja 2021., kad je odstupio, Zidane je vodio Real na 263 utakmice, upisao je 174 pobjede uz 36 poraza.

Komentari

komentara

« Povratak