KORAK DO TRANSFERA: Nikola Moro dolazi u talijansku Serie A!?

FOTO:

Novopečeni hrvatski reprezentativac, Nikola Moro, odlično se snašao u Dinamu iz Moskve gdje bilježi odlične partije. Na početku nove sezone već je upisao dvije asistencije, a njegov klub u prvih pet utakmica ima po dvije pobjede i tri remija.

24-godišnji defenzivni vezni član je ruskog kluba od ljeta 2020. godine kada je iz zagrebačkog Dinama prešao za 8,5 milijuna eura. U točno dvije godine ima 65 nastupa te po pet pogodaka i isto toliko asistencija. A prema posljednjim transfer špekulacijama izgleda kako je period u Rusiji završen.

Naime, Corriere di Bologna piše kako se Hrvat našao na radaru talijanskog prvoligaša Bologne. Ovaj ugledni talijanski prvoligaš je ljetos ostao bez Mattiasa Svenberga koji je za devet milijuna eura u Wolfsburg, a taj novac sad bi pokušali iskoristiti kako bi doveli 24-godišnjeg Solinjanina.

Ugledni talijanski novinar Nicolo Schira potvrđuje da interes postoji te da su pregovori u tijeku. Zasad nitko ne spominje nikakve konkretne cifre, ali jasno je kako se moskovski sastav neće odreći svojeg prvotimca bez adekvatne odštete.

Moro bi sigurno bio zainteresiran za odlazak u Italiju. Ako bi se nametnuo u klubu kao što je Bologna, sigurno bi bio bliži tome da dogura do Dalićevog popisa putnika za Katar.

Komentari

komentara

« Povratak