KOVAČ IPAK NIJE KRIV: Robert Lewandowski otkrio najveći problem Bayerna!

FOTO:

Je li hrvatski trener Niko Kovač zaista glavni krivac za trentnu situaciju u Bayernu? To pitanje redovito se postavljalo u njemačkim medijima, ali sada je izašla prava istina. I to zahvaljujući najboljem igraču Bayerna!

Navijači su bili podijeljeni nakon obavijesti da Niko više nije trener Bayerna. Ta vijest zatekla je nogometni svijet u nedjelju navečer, a izgleda kako je više onih koji su smatrali da Kovač nije trebao dobiti otkaz u bavarskom gigantu. No, zato je Robert Lewandowski rekao pravu istinu.

Prema poljskom napadaču, Bayernu nedostaje više vođa u svlačionici i na terenu.

“Ako se kralježnica momčadi sastoji samo od Neuera i Lewandowskog, to nije dovoljno. Trebali bismo imati vođu u svakoj liniji – na golu, u obrani, u vezi, u napadu. To bi bilo savršeno jer ne može jedan igrač nositi sve”, rekao je Lewa.

Smatra da je to jednostavno problem cijele mlađe generacije, koja jednostavno funkcionira na drukčiji način.

“Mlađi igrači su dosta rezervirani i imaju problem s jezikom. Ali dva ili tri mjeseca u novoj zemlji trebala bi biti dovoljna za sporazumijevanje i to očekujemo. Previše se boje govoriti. Ova generacija piše puno poruka na telefonima, komunicira na internetu, ali manje razgovara. To je kulturološki problem”, zaključio je Lewandowski.

PREKRASNA POSVETA: EVO KAKO JE EINTRACHT FRANKFURT REAGIRAO NA KOVAČEV OTKAZ!

BREAKING NEWS: Zlatan Ibrahimović potpisao za talijanskog velikana!

BREAKING NEWS: BAYERN MUNCHEN SMIJENIO NIKU KOVAČA, A EVO TKO DOLAZI NA KLUPU!

Komentari

komentara

« Povratak