KRAJ JEDNE ERE: AS tvrdi kako nije sigurno da će Real dati novi ugovor Modriću

FOTO:

Casemiro je kompletirao transfer u Manchester United pa su tako u Realu ostala dvojica iz legendarnog veznog reda – Luka Modrić i Toni Kroos.

Španjolski AS malo se pozabavio situacijom u prvoj momčadi ‘Kraljeva’ pa su tako došli do zaključka da u idućih godinu i devet mjeseci završavaju ugovori čak 11 od ukupno 25 igrača Reala. AS kaže kako su to slatke brige u klubu.

Na kraju ove sezone ugovori završavaju sedmorici igrača, a završetkom iduće sezone još četvorici”, piše As i ističe: “Međutim, situacija svakog od njih prilično se razlikuje, čak i među onima na ovom popisu koji su esencijalni igrači, stupovi momčadi. Poput Benzeme, koji za manje od dva mjeseca navršava 35 godina, zatim Kroosa, koji za tri mjeseca puni 33 godine, te Modrića, koji je početkom mjeseca proslavio 37. rođendan.

Njima trojici ugovori završavaju na ljeto, ali su zaslužili pravo da praktički sami uz, naravno, dogovor s klubom, odlučuju koliko će još igrati u Realu ili produljiti ugovore s klubom. Ipak, među njima je Modrić najveća nepoznanica i morat će čekati kraj sezone kako bi vidio hoće li mu Real ponuditi novi ugovor. Kroosu i Benzemi pak produljenje je praktički zajamčeno.”

Inače, Realova klupska politika je da ako igračima koji su prešli 30 godina nudi nove ugovore, to radi samo tako da suradnju s njima produljuje na jednu godinu. Modrić je tako potpisivao dva puta u zadnje dvije godine. As sada sumnja da će mu Real i treći put u tri godine produljiti ugovor jer će u rujnu iduće godine imati čak 38 godina.

Komentari

komentara

« Povratak