LANSIRANA JE SENZACIJA GODINE: Ivan Perišić se vraća u Hajduk!

FOTO:

Današnji datum će itekako zapamtiti navijači splitskog Hajduka. Naime, jutros je stigla vijesti kako je Hajduk napokon uspio realizirati transfer mladog Luke Vuškovića u engleski Tottenham, koji je inače sada i službeno najveći posao u povijesti Bijelih.

A nekoliko sati poslije stigla je još jedna bombetina. Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako je napokon dogovoren senzacionalni povratak Ivana Perišića u Hajduk. Veliki transfer odradit će se tijekom zimskog prijelaznog roka. SN su također detaljno objavile kako su išli ovi teški pregovori:

“Lukša Jakobušić i vlasnik Tottenhama Daniel Levy zaista su pregovarali mjesecima, a slavni londonski klub nije bio jedini uključen u utrku za Vuškovićem. Prvi je konkretnu ponudu dao Manchester City, ali u Hajduku nisu svog mladog igrača htjeli dati na posudbu u klub bez garancije da će tamo i igrati. A to prvak Europe nije mogao jamčiti, i ta je opcija otpala.

Potom je sve već bilo praktički dogovoreno s PSG-om, ali u jednom je trenutku klub upao u probleme. Promijenio se trener, otišle su velike zvijezde poput Messija i Neymara, a sva ta previranja u Parizu su na kraju odgodila posao s Hajdukom..

Tu je situaciju iskoristio Tottenham i ubrzo iskočio u prvi plan. Lukša Jakobušić odmah je shvatio kakva mu se prilika ukazala – u sklopu posla o Vuškoviću mogao bi srediti i dolazak Ivana Perišića u zimskom prijelaznom roku. Tako je i bilo.

Uspio je Jakobušić nakon višemjesečnih pregovora ‘slomiti‘ tvrdog pregovarača Levyja da mu na zimu pusti Ivana Perišića koji je velika želja Hajduka i navijača koji se nadaju da će im Vatreni pomoći u borbi za naslov.

Postignut je usmeni dogovor, Levy je na kraju obećao Jakobušiću da na zimu može računati na Perišića. Naglašavamo, to je sve dogovoreno i prije no što se Ivan teško ozlijedio, a dogovor i dalje stoji.

Što se Vuškovića tiče, on do zime ostaje na posudbi u Hajduku, a još se ne zna hoće li igrati za juniore ili seniore. Na zimu odlazi u London i u Tottenhamu će mu pronaći neki klub u koji će otići na posudbu i gdje će igrati dok ne navrši 18 godina i potpiše profesionalni ugovor s londonskim sastavom.”

Komentari

komentara

« Povratak