Leku pitali je li ovaj Hajduk spreman za titulu, evo što je odgovorio

FOTO:

Hajduk Split zaključao je prošlu sezonu sa četiri pobjede u nizu, ali Dinamo je već ranije osigurao naslov prvaka. No, ta sjajna natjecateljska forma samo se nastavila i u novoj sezoni, barem ako gledate ligaške okršaje.

Uoči početka sezone navijači Hajduka nisu mogli vjerovati kada su vidjeli raspored nove sezone. Naime, njihovi Bijeli u prvom kolu imali su gostovanje kod Dinama, pa zatim derbi protiv rivala Rijeke, a potom je trebao biti još jedan derbi, ovog puta kod Osijeka ali ta utakmica je ipak odgođena.

No, Hajduk je fantastično sredio Dinamo u prvom kolu, a nastavak dobre forme vidjeli smo i jučer kada su slavili s minimalnih 1:0 protiv Rijeke. Ivan Leko, trener Hajduka, čak se i požalio zbog odgode derbija s Osijekom koji se trebao igrati ovaj tjedan:

“Nama to ne odgovara, želimo igrati utakmice, početak je sezone. Napravit ćemo novi plan, volio bih odigrati neku utakmicu ovaj vikend. Nijedan trening ti ne može biti poput utakmice. Nije idealno, ali Osijek je korektno zatražio odgodu i to poštujemo.”

Naravno, nije moglo bez pitanja o mogućoj tituli: “Meni je lijepa euforija. Ja sam kao navijač svako ljeto uživao i nadao se. Ideš s društvom gledati utakmicu, uživaš, večera, piće… Narod to treba. Ja bih bio neozbiljan da to najavljujem, meni ekipa još nije ni kompletna. Imamo puno raditi. Više nismo simpatični, sad smo natjecateljska momčad pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju sezone.”.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak