MODRI U VELIKOJ OFENZIVI: Dinamo dovodi poznatog hrvatskog reprezentativca!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb zaista se primio posla u samom finišu ljetnog prijelaznog roka. Kao posljednje akvizicije stigli su Tibor Halilović i Joaquin Sosa, dok je s posudbe povučen napadač Sandro Kulenović.

Poslije nevjerojatne pobjede kod Osijeka, trener Dinama otkrio je kako će doći i novi vratar: “Tražimo još jednog golmana koji bi bio uz Nevistića i Zagorca. U slučaju da im se nešto dogodi, moramo imati treće rješenje”, rekao je Sergej Jakirović nakon utakmice s Osijekom. Zbog toga su se sinoć domaći mediji raspisali kao Dinamo želi dovesti Labrovića iz Rijeke, a također se šuška o Kaliniću iz Hajduka i Horkašu, bivšem vrataru kluba iz Maksimira koji nije dobio pravu priliku među vratnicama.

A to nije sve. Kako prenosi Germanijak.hr, Dinamo je zainteresiran za dovođenje Borne Barišića, lijevog beka hrvatske reprezentacije. Hrvatski reprezentativac ušao je u zadnju godinu ugovora s Glasgow Rangersima, škotski mediji zadnjih dana pišu da bi mogao potpisati i novi, ali, naravno, Barišić je u situaciji da sam može izabrati što će učiniti.

U Maksimiru su nanjušili priliku, Barišić se sramežljivo spominjao i u nekim prethodnim prijelaznim rokovima, međutim, kako doznaju teško je, gotovo nemoguće, da će uspjeti realizirati transfer do petak i kraja ljetnog mercata. Krenuli su u akciju, neki kontakti već postoje, ali, u ovom je trenutku izvjesnije da će se na povratku Borne Barišića raditi tijekom jeseni.

Da bi onda na zimu došao u Maksimir! Naravno, nije to lagana misija, Barišić kao hrvatski reprezentativac pred istekom ugovora, sigurno će imati i druge opcije i ponude, ali prema našim informacijama, ne dogodi li se čudo i Modri uspiju u fotofinišu odraditi ovaj transfer, Dinamo će se ozbiljno baviti Barišićem za siječanski mercato.

Što se tiče lijevih bekova u Dinamu, svima je jasno kako je tamo situacija alarmantna. Trenutno na raspolaganju treneru Jakiroviću sam su Bogdan Mihajličenko i Robert Ljubičić koji je inače po prirodi vezni igrač. Nakon one scene Jakirovića i Mihajličenka, nije poznato hoće li to Ukrajinca posve baciti u drugi plan…

Komentari

komentara

« Povratak