Modrić prokomentirao nominaciju za Zlatnu loptu te otkrio hoće li ponovno pucati penale za Hrvatsku!

FOTO:

Nakon uvjerljive pobjede na Cipru, Hrvatska sutra očekuje novi kvalifikacijski suret i to protiv Slovačke. Utakmica se igra u Osijeku, od 20:45h.

Modrić najavio utakmicu

Hrvatska je rutinski slavila na Cipru, ali sad je čeka znatno teži zadatak protiv Slovačke. Dan uoči utakmice, na press konferenciji su se pojavili izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić.

„Protiv Cipra je bilo odlično, dat ćemo sve od sebe i nadamo se najboljem.“, kazao je Modrić pa dodao:

„Veselimo se Osijeku. Atmosfera je odlična, tu nas vole i to nam znači puno. Stvorena je simbioza između nas i navijača tu.“

Nakon što protiv Cipra nije uspio realizirati kazneni udarac, Modrić se ipak ne boji ponovno pokušati:

„Jedanaesterac? Naravno da sam spreman ako tako izbornik odluči.”

Hrvatski kapetan je prokomentirao Slovačku:

„Utakmica u Bratislavi bila je jako teška, ali najvažnije za nas da smo uzeli 3 boda. Slovaci su pokazali kvalitetu, ali mi smo bili čvrsti i kompaktni te na kraju pobijedili. Sutra je teška utakmica protiv kompetitivne ekipe koja se voli nadigravati. Slovačka je teži protivnik od Cipra, ali uz podršku koju ovdje imamo, nadamo se da ćemo doći do 3 boda. Oni su u teškoj poziciji za plasman na SP. To ne znači da nisu kvalitetni, imamo respekt prema njima. Moramo gledati sebe, odigrati što bolju utakmicu i doći do tri boda kako bi nas to približilo našem cilju.”

Modrić se osvrnuo i na nominaciju za Zlatnu loptu:

„Lijepo je opet biti nominiran za Zlatnu loptu, to je najposebnija individualna nagrada za igrača. Nakon osvajanja Zlatne lopte lijepo je opet biti nominiran. To je nagrada za sve što sam postigao u ovoj sezoni.”

Komentari

komentara

« Povratak