NA KAJZERICI NISU VIDJELI POTENCIJAL: Lokomotiva ga se odrekla a sada je hit igrač HT Prve lige!

FOTO:

Najugodnije iznenađenje hrvatskog prvenstva HNK Gorica povukla je pravi potez kada je otkupila najboljeg igrača od Lokomotive. Kristijan Lovrić je postao jedan od najboljih napadača Prve lige, očekuje se da će biti prodan za višemilijunski iznos.

Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, na adresu Goričana su stizale razne ponude ovog ljeta ali Uprava nije ni htjela čuti za prodaju manju od četiri milijuna eura. Spominjali su se razni klubovi iz Njemačke, javio se i turski prvak Bašahšehir…

Sportske novosti donose informaciju da je Gorica platila Lokomotivi pola milijuna eura da se odreknu svih prava na Lovrića. Kada je 2018. godine dolazio u Veliku Goricu, dogovoren je omjer 60-40 u podijeli novca ako dođe do transfera. Tada vjerojatno nitko nije očekivao brzu eksploziju ali se baš to dogodilo, uskoro 25-godišnji Lovrić je zabio sedam pogodaka ove sezone te je drugi strijelac lige.

Prošle sezone je vukao Goricu prema Europi koju na kraju nisu uspjeli izboriti ali je zabio 14 zgoditaka u 31 nastupu. Litavski ulagači su financijskom injekcijom osigurali klub u ovim teškim vremenima te nemaju potrebe prodavati najboljeg napadača, barem se to neće dogoditi ove zime.

Komentari

komentara

« Povratak