NAVIJAČI TRAŽE OSTAVKU BIŠĆANA: Ovo je potez zbog kojeg mora otići!

FOTO:

“Ponovi se Šahtar Donjeck”, reći će mnogi fanovi. I zaista je. Dinamo je imao 0:2 u Ateni sve do 92. minute, a onda je AEK ipak došao na 2:2.

Hrvatski prvak poveo je pred sam kraj prvog poluvremena kada je zabio Josip Šutalo nakon sjajne snalažjivosti u 16-ercu domaćina. Na 2:0 povisio je Robert Ljubićić pa su mnogi pomislili kako će Modri napokon nakon toliko godina pobijediti neki grčki klub. Međutim, pravi horor u sudačkoj nadoknadi.

Prvo je Araujo u 92. pogodio za 1:2 da bi Domagoj Vida u desetoj minuti produžetka odbijenu loptu nakon Livakovićeva obranjenog penala poslao u gol za 2:2.

Ono što je fascinantno je katastrofalna reakcija Igora Bišćana. Pazite sad ovo zbog čega doslovce vrište navijači Dinama. Igor Bišćan, trener Dinama, prvu zamjenu je napravio tek u 86. minuti kada je umjesto Špikića ubacio Marina. Da stvar bude gora to je bila i jedina zamjena koju je Bišćan napravio! Da, dobro ste pročitali.

A sad pazite ovo. Trener domaće ekipe, Matias Almeyda, već je do 76. minute odradio baš svih pet mogućih zamjena! U 67. minuti je napravio čak tri zamjene, a potom u 76. preostale dvije.

I dogodila se klasika, AEK je napao Dinamo koji nije uspio izdržati ne samo za prolazak dalje nego ni za produžetke…

Komentari

komentara

« Povratak