NAVIJAČI U DELIRIJU: Manchester Untied poslao ponudu za Ronalda!

FOTO:

Poput nekakvog požara proširila se vijest nogometnim svijetom kako će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus idućeg ljeta. Glavni razlog odlaska je njegova ogromna plaća koju talijanski gigant više neće moći tolerirati i zato su ga spremni pustiti za 100 milijuna eura.

‘Stara dama’ tako želi srediti svoje financije pa će odlazak Ronalda itekako rasteretiti njihovu blagajnu. Kao glavni favorit za dovođenje Ronalda vodi se moćni francuski velikan PSG, a čak je njihov sportski direktor Leonardo potvrdio kako Parižani bez problema mogu dovesti Ronalda.

Međutim, u igru se ubacio i Ronaldob viši klub. Radi se o Manchester Unitedu koji posljednjih nekoliko godina ne pripada eliti u engleskom nogometu. Prema portugalskim novinama Record, United je pristupio agentu Jorge Mendesu. Navijači su presretni zbog ovoga, a po društvenim mrežama redovito dijele Ronaldovu izjavu iz 2014. godine:

“Volim Manchester. Svi to znaju. Manchester mi je u srcu. Navijači su nevjerojatni  i volio bih se tamo vratiti jednog dana”. Ljeto 2021. godine će zaista biti uzbudljivo…

 

Komentari

komentara

« Povratak