NE IDE BAŠ SVE PO PLANU: Lewa i Raphinha ne smiju igrati – Barca prisiljena na neočekivanu prodaju!

FOTO:

Posve neočekivano, Barcelona radi sjajan posao ovo ljeto. U klub je stiglo nekoliko sjajnih pojačanja, no ne ide baš sve po planu.

Neočekivani problemi

Barcelona je krenula u veliki projekt vraćanja posrnulog ugleda. Kako bi stvorila konkurentnu momčad, ovo ljeto je uložila u nekolicinu pojačanja. Na žalost, dvojica najzvučnijih – Robert Lewandowski i Raphinha još ne mogu službeno biti registrirani. Naime, Katalonci, prema pravilima LA Lige i FIFA-e moraju nekoga dobro prodati kako bi uravnotežili bilancu.

Klub s Camp Noua je tako odlučio kako bi bilo najbolje prodati Frenkieja de Jonga. Međutim, Nizozemac ne želi ići iz kluba i to je sad već ozbiljan problem. Joan Laporta i njegovi ljudi čine sve kako bi ga nagovorili da prihvati ponudu Manchester Uniteda ili Chelseaja, ali njemu se ne ide u Englesku. Druga opcija koju Barca ima je smanjenje plaća, no to će teško proći, s obzirom da je ta mjera već primjenjena prošle godine.

Koliko je stanje alarmantno govori i činjenica da su u Barci čak spremni prodati sjajnog golmana Marca-Andrea ter Stegena!

U svakom slučaju, vremena je sve manje, a početak sezone je na vratima.

Komentari

komentara

« Povratak