NEPOTREBNA PROVOKACIJA BIVŠE ZVIJEZDE SRBIJE: “Hrvati, komšije su vam svjetski i europski prvaci. Vi niste…”

FOTO:

Malo tko je očekivao da će Srbija usred Lisabona svladati moćni Portugal. No, to se ipak dogodilo pa je tako u Srbiji zavladala prava nogometna euforija. Za sve je ‘kriv’ napadač Aleksandar Mitrović koji je matirao Portugalce u 90. minuti.

Srbi su se nakon dugo vremena ujedinili u tom sportu pa tako već nekoliko dana ih trese euforija gdje si svi međusobno čestitaju. Isto tako, mnogi su uvjereni kako Srbija može daleko na idućem Svjetskom prvenstvu.

Jedan od njih je i Milan Jovanović, nekadašnji član Šahtara, Liverpoola, Anderlechta i moskovskog Lokomotiva te bivši reprezentativac Srbije, najpoznatiji po golu za pobjedu protiv Njemačke na SP-u u JAR-u 2010. Jovanović je usporedio srpski i hrvatski nogomet i dao jednu zanimljivu izjavu.

“Govorim mojim prijateljima iz Hrvatske: Vi ste igrali finale, ali imate komšije koji su bili europski i svjetski šampioni. Mi smo s omladincima uspjeli to, oni su stigli do finala s A timom. To je dobar argument, to nama pripada. Sve do sada djeluje dobro, ali ne bih da se uspoređujemo s Hrvatima. Neka se sve vidi u Kataru”, rekao je Jovanović za B92.

U-19 reprezentacija Srbije je 2013. bila prvak Europe, a U-21 momčad je na Novom Zelandu dvije godine kasnije uzela naslov prvaka svijeta.

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak