NEPOTREBNA PROVOKACIJA? Ramos bocnuo Ronalda i Benzemu, ali i Messija!

FOTO:

Nakon cijelog ljeta, punog nagađanja, Sergio Ramos je na kraju iznenada završio u Sevilli, klubu za koji je svojevremeno igrao.

Zna se na koga se ova izjava odnosi

Sergio Ramos ponovno je igrač Seville. Klub je to koji je prije 18 godina napustio, a rastanak nije protekao u baš najbolje. Zbog toga, mnogi navijači kluba iz Andaluzije ne gledaju blagonaklono na njegov povratak.

Ipak, Ramos po mnogima zaslužuje poštovanje zbog činjenice da je prihvatio godišnju plaću od „samo“ milijun eura. Usporedbe radi, iz Turske je dobio ponudu od 11 milijuna eura, a iz Saudijske Arabije čak 20 milijuna, no prevagnula je želja za ostankom u Španjolskoj.

„Imao sam priliku ostati u PSG-u još dvije godine, ali nisam se mogao vidjeti tamo. Uvijek sam dopustio da me vode impuls i srce, a ne novac. Zato nisam otišao u Saudijsku Arabiju ili MLS”, rekao je Ramos.

Naravno, ovom je izjavom aludirao na Ronalda i Benzemu, ali i Lionela Messija koji su karijeru odlučili nastaviti u nogometno ne baš atraktivnim ligama.

Inače, Ramos je po povratku u Sevillu uputio ispriku navijačima svog matičnog kluba:

„Prošlo je 18 godina otkako sam otišao i mislim da sam napravio neke greške. Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svim navijačima koji su se osjetili uvrijeđenima gestama koje sam napravio u to vrijeme.”, rekao je Ramos.

Komentari

komentara

« Povratak