Nevjerojatna transformacija legendarnog napadača. Navijači se pitaju je li zdrav

FOTO:

Javier Hernandez, 33-godišnji meksički nogometaš poznatiji pod nadimkom Chicharito, već dvije i pol godine igra u Los Angeles Galaxyju, jednom od najpopularnijih klubova iz američkog MLS-a. Momčad trenutno drži treću prvenstvenu poziciju u Zapadnoj konferenciji, ali navijači diljem svijeta zabrinuli su se za Meksikanca.

Razlog je fotografija koja se proširila Twitterom. Na njoj se nalaze dvije slike Chicharita. Prva je nastala u siječnju 2020. godine kada je stigao u Sjedinjene Američke Države, a druga predstavlja službenu klupsku fotografiju za ovu sezonu. Transformacija je uistinu nevjerojatna.

Chicharito izgleda mnogo stariji. Podbuhao i velikih podočnjaka, izgubio je i velik dio kose. Navijači špekuliraju o čemu se točno radi. Nije poznato je li riječ o samo lošoj fotografiji, “naglom starenju” ili nekom zdravstvenom stanju koje nije poznato javnosti.

Chicharito je slavu stekao u Manchester Unitedu, a također je nosio i dres Real Madrida. Nastupao je i za West Ham, Bayer i Sevillu, dok je za reprezentaciju Meksika odigrao 109 utakmica na kojima je postigao 52 pogotka.

BOMBA IZ PORTUGALA: BENFICA KUPILA HRVATA ZA 5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak