NIJE DOBRO: Tuchel otkrio kakvo je stanje s Kovačićem nakon jučerašnjeg krvničkog starta!

FOTO:

Chelsea je jučer došao do pobjede nad Leedsom 0:3. Na žalost, rezultat je ostao u sjeni krvničkog starta Daniela Jamesa nad Mateom Kovačićem.

Nije dobro…

Mateo Kovačić sinoć je prije isteka prvih pola sata utakmice Leeds – Chelsea morao napustiti teren zbog ozljede. Razlog je krvnički start Daniela Jamesa na gležanj Kovine lijeve noge. James je dobio crveni karton, no to je slaba utjeha i Kovačiću i treneru Thomasu Tuchelu, jer se za tri dana igra finale FA Kupa protiv Liverpoola.

Tuchel je nakon utakmice potvrdio da će nedjeljni spektakl na Wembleyju sigurno proći bez Kovačića:

„Bilo bi čudo da Kova zaigra u finalu FA Kupa. Vrlo, vrlo, vrlo je izvjesno da neće igrati. To su jako loše vijesti za nas. On nam je ključan igrač i vidjeli ste koliko nam znači. Trebalo bi se dogoditi čudo da zaigra.”

Tuchel je otkrio i kakvo je stanje s Kovačićem:

„Nije dobro, puno ga boli. To je isti gležanj s kojim je već imao problema. Nadam se da sam u krivu što se Matea tiče, ali mislim da ga nećemo gledati u finalu FA kupa. Igrao je finale Liga kupa i polufinale FA kupa s istom ozljedom i probao je igrati i sada, ali bilo je nemoguće tako da je izašao. Gležanj mu je natekao i jako ga boli.”

Komentari

komentara

« Povratak