NIŠTA ČUDNO: Talijanski novinari ismijavali Maksimir u javljanju uživo!

FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Probleme koje ima stadion Maksimir već svi dobro znamo, a sada su to osjetili talijanski novinari koji se ovih dana nalaze u Zagrebu zbog dvoboja u Ligi prvaka između Dinama i Atalante.

Talijanska momčad stigla je u Zagreb u utorak, u 16 sati i ravno iz zračne luke zaputila se prema Maksimiru, na kojem će večeras odraditi trening i press konferenciju. S Atalantom, kojoj je ovo debitantski nastup u Ligi prvaka, stigli je dvadesetak novinara i snimatelja.

Dok su čekali press konferenciju Atalantina trenera Gian Piera Gasperinija, kolege s lokalne talijanske televizije u javljanju uživo ismijavale su maksimirski stadion. Talijani se nisu mogli načuditi činjenici da je UEFA dopustila da se na Maksimiru igraju utakmice, a osobito one u Ligi prvaka.

“Evo, ovo je stadion na kojem će Atalanta sutra igrati protiv Dinama. Kao što možete vidjeti, ovdje nema krova i stadion je potpuno otvoren. Sve četiri tribine su potpuno različitog dizajna, a jedini natkriveni dijelovi stadiona su novinarska loža, ako se ona tako može nazvati te svečane lože i jedan dio sjeverne tribine”, čudio se novinar dok je njegov kolega snimao svaku tribinu posebno.

“Nevjerojatno, ali ovo je trebao biti stadion od 66.000 gledatelja i ne želimo ni pomisliti kako bi to izgledalo. Riječ je o vrlo starom stadionu koji je nekoliko puta bio obnavljan i koji stvarno izgleda užasno. Najbolje je to da ovdje igra i hrvatska reprezentacija, viceprvak svijeta”, rekao je novinar i onda se osvrnuo prema novinarskoj loži te je uz smijeh komentirao da će s tog mjesta pratiti utakmicu, prenose izjave index.hr.

LJUDI MOJI, PA JE LI OVO MOGUĆE? Nećete vjerovati što je Torcida skandirala bivšem igraču Hajduka!

Komentari

komentara

« Povratak