NOVA OTKRIĆA O MARADONI: Ponajbolji nogometaš svih vremena izvršio samoubojstvo?!

FOTO:

Proslavljeni argentinski nogometni čarobnjak Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenog u svome argentinskom domu. Do danas nisu najbolje razjašnjene okolnosti njegove smrti, puno se pisalo o tome i postoji nekoliko teorija.

Jednu od tih pretpostavki je iznio njegov bivši liječnik, njegova teorija bi mogla uzdrmati nogometni svijet. Naime, Alfredo Cahe tvrdi da Maradona više nije želio živjeti te da je napravio jednu vrstu samoubojstva!

“Veronica Ojeda, žena s kojom ima dijete, rekla mi je kako Diego više ne želi živjeti. Rekao joj je da je napravio sve što je mogao i da nema više volje za životom. Ovo nije bio klasičan srčani udar, sve govori da je ovo neka vrsta samoubojstva.” – rekao je liječnik koji se za Diega brinuo od 1997. pa sve do 2007. godine.

Također je izjavio za argentinske medije kako je Mali zeleni pao u depresiju nakon operacije te nije želio uzimati hranu. Za kraj je potvrdio da je Diego već jednom pokušao izvršiti samoubojstvo, dogodilo se to na Kubi kada se automobilom zaletio u autobus.

Komentari

komentara

« Povratak