NOVI ODLAZAK S RUJEVICE: Rijeku napustio strijelac jednog od najvažnijih golova!

FOTO:

Rijeka je danas putem službene stranice objavila kako 24-godišnji Joao Rodrigo Escoval više nije njihov igrač. Portugalac karijeru nastavlja na Cipru.

“Nakon četiri godine u Rijeci mogu reći da su to bile sjajne godine za mene. Odigrao sam preko 100 utakmica u dresu Rijeke, bilo je tu puno pobjeda i poneki poraz, ali sve u svemu puno sretnih trenutaka”, rekao je portugalski branič.

Portugalac će ostati upamćen i po pogotku protiv Kolosa u produžetku utakmice, koji je otvorio put bijelima prema Kopenhagenu i plasmanu u skupine Europske lige.

”U najljepšoj uspomeni ostat će mi, naravno, osvajanje dva Kupa Hrvatske i slavlje s navijačima te plasman u skupine Europa lige, što je bilo sjajno iskustvo i nezaboravan doživljaj. Tu su i dobri rezultati koje smo ostvarivali u prvenstvu. Bilo je i nekih težih trenutaka, ali to je život, imate dobre i loše trenutke, ne može uvijek sve biti savršeno”, rekao je Escoval pa je dodao:

”U Rijeci sam stekao mnoge prijatelje, ljudi su uvijek bili dobri prema meni, ostavljam u Rijeci puno prijatelja i dio srca. Četiri godine su dug period, drago mi je što sam odigrao veliki broj utakmica i pomogao klubu u uspjesima. Sada je vrijeme za nove izazove, ali Rijeka će uvijek biti u mom srcu i nikad neću zaboraviti taj period. Zahvalan sam svima na prilici i sjajne četiri godine.”

Inače, ‘Transfermarkt’ kaže kako je Portugalac potpuno besplatno potpisao za ciparski Anorthosis…

Komentari

komentara

« Povratak