NOVO IME U GRADSKOM VRTU: Osijek potpisao najtalentiranijeg nogometaša Perua!

FOTO:

Nakon pobjede nad Lokomotivom u vrlo uzbudljivom dvoboju, Osijek je predstavio novo ime u svojim redovima. Radi se o 19-godišnjem ofenzivca Didieru La Torreu, jednom od najvećih talenata u državi Peru i mladom reprezentativcu.

“Zanimljiv nam je bio, u svojoj generaciji je najkvalitetniji igrač Perua u reprezentaciji U-20. Istaknuo se na jednom prvenstvu Južne Amerike za igrače do 17 godina i došao u Europu. Bio je godinu dana u doskorašnjem nizozemskom prvoligašu Emmenu i tamo raskinuo ugovor jer ga ispadanjem u Drugu ligu jednostavno nisu mogli zadržati. Tražio je novi izazov i našao ga u Osijeku i vjerujemo da se može nametnuti i jednoga dana postati standardni igrač naše prve momčadi.” – rekao je Nenad Bjelica na web stranicu NK Osijeka.

La Torre je parafirao ugovor do 2025. godine, može biti upotrebljiv na obje krilne pozicije dok će pravo nastupa imati u proljetnom dijelu HNL-a.

“Izuzetno je hitar i brz, u prvih desetak metara sprinta izuzetno nezgodan, a dobar je i strijelac. Vidim da je i dobrog karaktera, kažem, velika nada peruanskog nogometa. Vjerujem da će se kod nas brzo adaptirati i stvarno pokazati svoje vrijednosti.” – nahvalio je osječki trener novog igrača.

Inače, riječ je o prvom Peruancu u povijesti Prve hrvatske lige, ponikao je u Alianza Limi, jednom od najvećih peruanskih klubova.

IGRA NOGOMET KARIJERE: EUROPSKI VELIKAN U SIJEČNJU DOVODI MARKA LIVAJU?!

Komentari

komentara

« Povratak