ODLIČNE VIJESTI: Izbornik Zlatko Dalić ostaje na kormilu Vatrenih, evo svih detalja!

FOTO:

Sjajne informacije stižu sa sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog Saveza. Dosadašnji srebrni izbornik Zlatko Dalić i dalje će voditi Kockaste, odlučio je produžiti vjernost sve do završetka ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Katru 2022. godine.

Portal Index.hr piše da će Dalić  i prema novom ugovoru zarađivati koliko i prema starom. Godišnje je to cifra od 1,5 milijuna eura, ali uz povišicu od 20 posto nakon što se situacija s pandemijom koronavirusa normalizira, a Hrvatska počne igrati Ligu nacija, EP 2021. i SP godinu kasnije. Ugovorom su predviđeni i dodatni bonusi, posebno za plasman na ta velika natjecanja te za eventualne uspjehe na njima.

Dakle, Zlatko Dalić čelnicima HNS-a je podnio  izvještaj o aktivnostima reprezentacije i potpisao novi ugovor do kraja kalendarske 2022. godine. Izbornik će sredinom kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za utakmice s Švedskom i Francuskom u rujnu.

Iako je imao mnogo bogatih ponuda iz inozemstva, zvali su ga njegovi iz Saudijske Arabije, uporan je bio i Fenerbahce, Dalić je odlučio nastaviti karijeru na najdražoj klupi.

BJELICA OTKRIVA: “ODBIO SAM OVAJ KLUB IAKO SU NUDILI VEĆU PLAĆU NEGO U DINAMU..”

FANTASTIČNA SEZONA: Nikola Vlašić u najboljoj ekipi ruske lige i drugi najbolji igrač!

Komentari

komentara

« Povratak