ONO KAD TI JE IZGLED VAŽNIJI OD KARIJERE: Griezmann je zbog nove frizure opet predmet ismijavanja!

FOTO:

Karijera Antoinea Griezmanna je, nakon odlaska iz Atletico Madrida, prije tri godine, u stalnom padu. Navijače ljuti i činjenica kako je Francuzu, čini se, izgled važniji od karijere.

Opet promijenio boju kose

Antoine Griezmann je 2019. prešao u Barcelonu za 120 milijuna eura. Na Nou Camp je došao kao veliko pojačanje, ali se u nadolazećim godinama baš i nije proslavio. Atletico Madrid ga je prošlog ljeta doveo na dvogodišnju posudbu, no ne želi otkupiti njegov ugovor za 40 milijuna eura i na sve ga se načine pokušavaju riješiti do kraja ovog prelaznog roka. Drugim riječima, ne žele ga ni Barcelona ni Atletico, dok drugih ponuda nema. Atleticov trener Diego Simeone rekao mu je da ne računa na njega u novoj sezoni. Neće biti starter i neće imati veliku minutažu, piše ESPN.

Ipak, čini se kako Griezmanna to baš i ne zabrinjava. Na jučerašnjem treningu madridskog kluba se pojavio s novim imidžem. Nakon što je nekoliko tjedana imao plavu boju kose, sada je ona postala tirkizno (zelena).

Očekivano, društvene su mreže pune fotografija njegove nove frizure, a navijači ne skrivaju nezadovoljstvo i prijezir prema njegovom opuštenom stavu. Mnogi mu zamjeraju činjenicu kako, očito, više pažnje pridaje planiranju svojih frizura, nego o igri na terenu.

Komentari

komentara

« Povratak