Ostao bez poziva za Katar, pa se „obračunao“ s izbornikom na društvenim mrežama!

FOTO:

Izbornik reprezentacije Brazila, Adenor Leonardo Bacchi, poznatiji kao Tite, prije dva dana je objavio konačan popis igrača koje vodi na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Mnogi su ostali razočarani

U naciji zaluđenoj nogometom i zemlji koja je broj jedan u svijetu prema izvozu nogometaša, vrlo je teško napraviti selekciju od 26 najboljih. Upravo to je morao napraviti izbornik Tite, a mnoge je iznenadio izostanak pojedinih igrača.

Jedan od onih koji nisu dobili poziv je napadač Flamenga Gabriel Barbosa – Gabigol. Iako je jedna od najvećih zvijezda brazilskog nogometa, 26-godišnji Gabigol je ostao bez poziva u nacionalnu vrstu, što očito nije primio na najbolji mogući način.

Na žalost, napadač Flamenga se s izbornikom obračunao putem društvenih mreža, što će mu sigurno otežati ponovni povratak u reprezentaciju. Uz crno-bijelu fotografiju slavlja s brazilskom izbornikom, Barbosa je napisao:

„Ne postoji veći neprijatelj od lažnog prijatelja”

Zanimljivo, nekoliko dana uoči objave popisa za Katar Gabigol je otkrio i kako je njihov izbornik zatražio da odglume ozljede kako bi smanjili mogućnost da se zaista ozlijede uoči prvenstva. Barbosa je upitao Titea kakvu povredu da odglumi, na što mu je izbornik odgovorio: „Ti ne moraš glumiti ništa, nećeš ići u Katar.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak