OTPISAN U KLUBU: Bivši igrač Dinama se vraća u HNL i potpisuje za Rijeku!?

FOTO:

Rijeka je sezonu otvorila na katastrofalan način. Nakon ekspresnog ispadanja u Europi od strane švedskog Djurgardena, Riječani su očajno nastavili i u domaćem prvenstvu pa je zbog toga otkaz dobio trener Dragan Tadić.

Treba priznati kako su Riječani promijenili gotovo cijelu momčad uoči početka ove sezone pa zbog toga na terenu ne izgledaju kako treba. U pet odigranih kola ostvarili su samo jednu pobjedu, dva remija i dva poraza. Zbog toga je jasno svima kako se moraju dodatno pojačati.

Kako prenosi Germanijak.hr, Rijeka je zainteresirana za dovođenje Lirima Kastratija, bivšeg igrača Dinama! Međutim, s obzirom na priču oko novca i ugovora u Legiji, teško je vjerovati da bi klub s Rujevice mogao ponuditi toliko, tako da i ta mogućnost ne djeluje realno. Osim ako se Kastrati dogovori s Legijom za raskid i dobije dobru naknadu pa onda dođe na Rujevicu za manji novac ‘oživjeti’ karijeru.

Kastrati baš i nije pogodio s poljskom Legijom pa je tako ove sezone upisao tek jedan nastup (13 minuta) nakon šest odigranih kola u poljskoj ligi. Sveukupno je upisao 24 nastupa te je pritom postigao dva gola i jednu asistenciju.

I sad Poljaci prenose kako Legia traži način da se u ovom prijelaznom roku, dakle, u idućih 10-ak dana, riješi Kastratija. Čak se priča da bi ga mogli pustiti potpuno besplatno…

Komentari

komentara

« Povratak