OVA ŽENA NIJE NORMALNA: Ronaldova sestra poslala bizarnu prijetnju zbog isključenja!

FOTO:

Suze Cristiana Ronalda obišle su svijet. Portugalac je isključen u Valenciji nakon hvatanja za glavu protivničkog igrača, a kad je vidio da mu je sudac Felix Brych zbog toga pokazao crveni karton, Ronaldo se slomio.

Mišljenja su podijeljena. Jedni tvrde da je Murillo iznudio isključenje i da kontakta za crveni nije bilo, dok drugi smatraju da je namjera bitna i da je Portugalac zaslužio kaznu.

Komentara je užasno puno, a jedna od onih koji se oglasili nakon utakmice bila je i Katie Aveiro, Ronaldova sestra koja je na bizaran način komentirala bratove suze.

“Sramota za nogomet. Pravda će izaći na vidjelo. Oni žele uništiti mog brata, ali Bog nikada ne spava. Platit će veliku cijenu za ove suze. Oni ga žele spustiti na zemlju, ali neće uspjeti”, napisala je Katie Aveiro.

Pojedini mediji već bacaju razne špekulacije kako će Cristiano dobiti veliku kaznu, a najviše se spominje kazna od 3 utakmice neigranja! To bi bio veliki udarac za Juventus s obzirom da bi Portugalac propustio dvije utakmice protiv Manchester Uniteda, koji je sigurno glavni konkurent za prvo mjesto u skupini gdje se još nalaze Valencia i Young Boysi.

JE LI OVO NAJSMIJEŠNIJI CRVENI KARTON U POVIJESTI NOGOMETA? RONALDO DOBIO BIZARNO ISKLJUČENJE!

OVO NIJE DOBRO: RONALDU PRIJETI NEVJEROJATNA KAZNA KOJU ĆE TEŠKI PRIHVATITI…

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak